0524 525490
info@naobermakelaars.nl

Makelaars

Wilt u uw woning in de verkoop zetten? Of heeft u op Funda uw droomhuis gevonden? Hoogste tijd om een goede makelaar in te schakelen. Het verkopen of kopen van een huis doet u immers niet elke dag. Naober Makelaars helpt u graag met het realiseren van uw woondromen.

Naober Makelaars, uw makelaarskantoor in Coevorden

Naober Makelaars is een allround makelaarskantoor uit Coevorden. De naam Naober is nieuw, maar we lopen al flink wat jaren mee. We zijn actief op de woningmarkt in de regio Coevorden / Emmen. We weten alles van de lokale woningmarkt, maar het is onze aanpak die ons onderscheidend maakt. Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid bepalen het succes in ons vak.

Onze bedrijfsnaam is zorgvuldig gekozen en is afgeleid van het Drentse woord Naoberschap. Dat past precies bij de manier waarop we werken en hoe we met onze klanten omgaan. Dichtbij, toegankelijk en behulpzaam. Net als bij Naoberschap gaat het bij ons om het met raad en daad bijstaan van mensen uit de buurt. Dus Iedereen in Coevorden, Emmen en omstreken die een woning wil kopen of verkopen.

We houden van de Drentse nuchterheid en staan met beide benen op de grond. Dus duidelijke afspraken, geen mooie praatjes en al helemaal geen onverwachte kosten. Een duidelijke en eerlijke benadering, dat is waar we voor staan. Als klant weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Waarom kiezen voor Naober Makelaars?

Het kopen of verkopen van een woning is een zakelijke transactie. Gelukkig merkt u daar niets van in het contact met onze medewerkers. Persoonlijk contact vinden we plezierig en we maken de boel liever niet onnodig ingewikkeld. Het is belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft. Dat werkt wel zo prettig. En heeft u vragen? Bel ons dan of kom gewoon even langs op ons kantoor. Er is altijd iemand die uw vragen kan beantwoorden.

Vraag en aanbod

Vraag en aanbod bij elkaar brengen, dat is waar wij goed in zijn. Of u nu een woning wilt kopen of verkopen. Wij doen dat op een manier die past bij deze tijd. Resultaatgericht werken noemen wij dat. Er is altijd een oplossing om uw doel te bereiken. Samen met u zoeken wij naar die oplossing. Met een scherp oog voor de kansen. Aangenaam, Naober Makelaars.
Of beter gezegd: aangenaom!

Dolf Schürmann RM RT
NVM Woning-Makelaar/Taxateur

John Schürmann A-RMT
Assistent makelaar

Sabine Bakker
Office manager

Ellen Groothuis
Commercieel medewerker binnendienst

Naoberschap
Naoberschap is het met raad en daad bijstaan van mensen uit de buurt. Eigenlijk is dat precies wat we doen bij Naober Makelaars. Dus, woont u in de gemeente Coevorden of Emmen en zoekt u een goede makelaar bij u in de buurt? Een makelaar die goed luistert, helpt en adviseert? Waar u gewoon even binnenloopt en waar u vriendelijk te woord wordt gestaan? Dan bent u bij Naober Makelaars aan het goede adres!