0524 525490
info@naobermakelaars.nl

Werkwijze

Wilt u uw woning in de verkoop zetten? Of heeft u op Funda uw droomhuis gevonden? Hoogste tijd om een goede makelaar in te schakelen. Het verkopen of kopen van een huis doet u immers niet elke dag. Naober Makelaars helpt u graag met het realiseren van uw woondromen.

Een doordachte aanpak

De huidige woningmarkt vraagt om een doordachte aanpak. Dat betekent ook dat wij eerlijk moeten zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de verkoop van uw woning. Bij ons krijgt u een duidelijk en reëel advies. Daarmee vergroten we de verkoopkansen van uw woning. Wij maken het plaatje niet mooier of minder mooi dan dat het is.

Welke vraagprijs?

Wat is de juiste vraagprijs voor uw woning? Onze makelaars kennen de markt en weten exact in welk prijssegment we moeten starten. Niet te hoog, want dan zijn de kansen bij voorbaat voorbij. Maar ook niet te laag want u wilt het maximale eruit halen. Een eerlijk advies over de juiste prijs. Daar begint het mee.

Hoe komt uw woning in beeld?

Wij zorgen ervoor dat uw woning goed en veelvuldig in beeld komt. Naober Makelaars zorgt voor een perfecte presentatie van uw woning. Met unieke luchtfoto’s, goede fotografie en aandacht voor de sterke punten. Wij zetten uw woning op Funda en maken samen met u een plan waarmee wij uw woning extra in de schijnwerpers kunnen zetten. Wilt u mooie dronebeelden? Bij Naober is het mogelijk.

Perfecte bezichtiging

Een bezichtiging van uw woning is natuurlijk een enorme verkoopkans. Natuurlijk zijn wij daar zelf bij aanwezig om de kansen te vergroten. Ook de voorbereiding van een bezichtiging vraagt om aandacht. Wij adviseren u daarbij met waardevolle tips waarmee u uw woning zelf presentatieklaar kunt maken voor de allerbeste eerste indruk.

Wij houden het initiatief

Komt er een geïnteresseerde koper voor uw woning? Dan houden wij daar contact mee. Wij laten niets aan het toeval over en zijn niet afwachtend. Wij nemen zelf het initiatief omdat we daarmee de verkoopkansen voor uw woning vergroten.

Naoberschap
Naoberschap is het met raad en daad bijstaan van mensen uit de buurt. Eigenlijk is dat precies wat we doen bij Naober Makelaars. Dus, woont u in de gemeente Coevorden of Emmen en zoekt u een goede makelaar bij u in de buurt? Een makelaar die goed luistert, helpt en adviseert? Waar u gewoon even binnenloopt en waar u vriendelijk te woord wordt gestaan? Dan bent u bij Naober Makelaars aan het goede adres!