0524 525490
info@naobermakelaars.nl

De Lelie van Dalen

We zijn nu van start met fase 4 “De Lelie van Dalen”.
11 sfeervolle en comfortabele appartementen gelegen op een geweldige locatie in Dalen.

Prachtig wonen in het hart van Dalen

Op het grondgebied van het voormalige gemeentehuis De Spinde wordt het woonproject ‘De Lelie van Dalen” gerealiseerd.
In 2016 is begonnen met de bouw van appartementen op de plek van het voormalig gemeentehuis. De bouw is verdeeld in 4 fasen. De bouw van de ‘Caspershof’ en ‘De Boterbloem’ (fase 1, 2 en 3) zijn inmiddels gerealiseerd. Binnenkort volgt fase 4: De Lelie van Dalen.

Fase 4 van het woonproject bestaat uit 11 comfortabele centrum appartementen op de zeldzaam mooie locatie in het hart van Dalen. De directe omgeving van de appartementen krijgt een parkachtig karakter met veel groen en parkeervoorzieningen. Een unieke kans voor mensen die op een bijzondere plek willen wonen en die bovendien hoge eisen stellen aan de kwaliteit van wonen.

11 sfeervolle, moderne en comfortabele appartementen

Fase 4 van het bouwproject bestaat uit 11 sfeervolle, moderne en comfortabele appartementen. De 11 appartementen liggen in het centrum van Dalen met winkels, restaurants, bibliotheek en medische zorg op loopafstand. De appartementen zijn verdeeld over 3 woonetages. Allen met een royale living, twee slaapkamers, en een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Via een centrale lift zijn de bergingen, de parkeerkelder en elk appartement bereikbaar. Het materiaalgebruik en de afwerking van de appartementen zijn hoogwaardig. Een garantie voor jarenlang onbezorgd comfort en woonplezier.

Naoberschap
Naoberschap is het met raad en daad bijstaan van mensen uit de buurt. Eigenlijk is dat precies wat we doen bij Naober Makelaars. Dus, woont u in de gemeente Coevorden of Emmen en zoekt u een goede makelaar bij u in de buurt? Een makelaar die goed luistert, helpt en adviseert? Waar u gewoon even binnenloopt en waar u vriendelijk te woord wordt gestaan? Dan bent u bij Naober Makelaars aan het goede adres!